Wekelijkse groep in Den Haag

zaalo3

Biodanza in deze open wekelijkse groep

Iedere maandag om 20.00 uur kun je aan de open biodanzagroep deelnemen in O3 aan de Zaanstraat 25, 2512 TM. De zaal (zie foto)  bevindt zich in het gebouw van een buurthuis/brede buurtschool en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Rechts van de deur zit de bel (Deurbel 03 staat er bij). De deur wordt voor je open geklikt.

Bij het dansen is de vloer belangrijk en de muziek. De vloer heeft vloerverwarming en het Bose Sound System is geweldig. Er zitten over het hele plafond boxen in het plafond verwerkt, zodat de muziekgolven gelijkmatig op ons neerdalen.

Het past bij Lucia om biodanza te geven in een buurthuis. Biodanza is voor mij een uit de hand gelopen hobby; ik verdien er niet aan. Om goed te kunnen lesgeven moet ik me bijscholen en ik betaal aan de Buma-Stemra. Je kunt een 10-rittenkaart kopen voor 100 euro, maar als dit veel is kun je met me komen praten. Ik geef standaard korting aan mensen met een Ooievaarspas. De kaart kun je in een periode van 14 weken opmaken.

We beginnen graag om 20.00 uur met dansen. Als je wat eerder komt kun je je in het kleed- en spullenhok achter de zaal verkleden.  Het belangrijkste aan je kleding is dat het lekker zit en dat je er gemakkelijk in beweegt. Deze zaal is lekker warm, en gedurende de workshop beweeg je soms veel en op andere momenten sta je nagenoeg stil. Kleding in laagjes is handig. Na afloop drinken we meestal nog wat samen; dit is geen verplicht nummer. Bij biodanza is overigens weinig verplicht.

Als je ervaring met biodanza hebt kun je gewoon binnenkomen en meedoen. De groep bestaat voornamelijk uit mensen die meer dan een jaar dansen, maar er komen ook nog nieuwe mensen bij. Meld je aan als je nog nooit biodanza heb gedaan, het liefst een aantal dagen van te voren, uiterlijk op vrijdag. Je kunt me bellen, appen of sms-en op 06 24558217 of mailen naar LuciaLindner@tele2.nl.

olifantjeklein

Every monday night we practice Biodanza. The adres is Zaanstraat 25, 2511 TM Den Haag, not far from Central Station. The hall has a  built in Bose sound system in the ceiling and a heating system in the floor. The doorbel is at the right side of the door, you will be opened as you ring. The classes are facilitated in Dutch and English. Please let me know you are coming on 06 24558217. You can call or send a text message. An email is also possible; LUCIALINDNER@TELE2.NL

Toutes les lundis  á partir de 20.00 heures c’est possible de suivre les ateliers de biodanza au centre de La Haye. L’adresse est Zaanstraat 25, 2511 TM, Den Haag, pas loin de Centraal Station. La salle a un système de musique superbe et un chauffage sous sol.  Si tu veux avoir des instructions (on ne parle pas beaucoup au Biodanza) en Francais vous êtes bienvenue. Laissez-moi savoir svp; par telephone, sms, whatsapp ou email. 06 24558217 ou LUCIALINDNER@TELE2.NL.