18 April gastdocent Claire Lewis uit Schotland

Rolando Toro heeft samen met zijn kinderen en vrienden het systeem biodanza gebouwd. Geinspireerd op inzichten uit verschillende vakgebieden van de wetenschap. We vieren de week van 18 april zijn 100ste geboortedag. Ik heb hem een paar keer ontmoet. Hij gaf me hetzelfde gevoel als mijn oma. Ze zijn op dezelfde dag geboren. Wijze, creatieve, vanzelfsprekende menslievendheid. Ik voelde thuiskomen in biodanza al snel nadat ik het voor eerst had geprobeerd.

Claire Lewis was zijn laatste levenspartner. Ik vind het geweldig om aan te kondigen dat zij in onze groep in Den Haag les komt geven. Het thema wordt ‘de kracht van zachtheid. Over genegenheid in xenofobe tijden.’

Iedereen met wal biodanza ervaring (minstens 4 lessen) is welkom. Je betaald 15 euro aan de deur als je geen lid bent van de groep. Fijn als het het contant mee kan nemen. Zorg dat je om 19.15 in de Zaanstraat 25 bent. De Zaanstraat is niet ver van Den Haag CS en HS. Fijn als je even mailt/appt dat je komt, maar dat is niet per sé noodzakelijk.