6 Juli Proeflab Biocentric Corporate Training

Affectivity = Effectivity

Met gepaste trots kan ik de eerste sessie Biocentric Corporate TrainingOwl in Den Haag  aankondigen. Deze is bedoeld voor mensen die opdracht kunnen geven tot organisatietrainingen, eigenaren van bedrijven en trainers die op zoek zijn naar nieuwe trainingsmethoden.

We kunnen in woorden heel veel overdragen. Er zijn echter andere manieren, die ‘in meerdere hersengebieden aanhaken.’ Onze hersens werken zo, dat als ze geactiveerd worden door andere zintuigen dan alleen de oren, de boodschap van de woorden in andere hersengebieden binnenkomt.

We gaan tijdens dit proeflab de situaties waar we bijvoorbeeld een sterkere motivatie, een betere afstemming of een grote probleemoplossend vermogen willen brengen meteen herkennen en toepassen.

Iedereen die belang heeft bij een dergelijke training en op een positie zit om trainers uit te nodigen in organisaties, kan zich aanmelden voor deze proeftraining.Hij wordt gegeven op6 juli om 9.45. Om 12.00 uur zijn we klaar.

Het proeflab wordt gegeven door Lucia Lindner en Hubertus Scheidlberger op een locatie hartje centrum Den Haag, namelijk in het gebouw van PEP aan de Riviervismarkt 2, 2513 AM Den Haag. Deze locatie is goed bereikbaar met OV. Wil je graag met eigen vervoer komen dan zijn er parkeergarages in de buurt.

De sessie is toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemers. Deelname is gratis, als je wilt kun je bijdragen aan de kosten. Meld je aan bij Lucia Lindner op 06 24558217, 070 3561830 of lucialindner@tele2.nl.

olifantjeklein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *