Workshops in juni en juli

27 mei is de laatste workshop in ’t Syndicaat voor de zomerstop. Het wordt een workshop voor gevorderden en beginners. Het thema is Summertime, naar het prachtige lied.

Op dinsdag 5 Juli sluit ik het seizoen op het strand!                                                                                                   Ik geef dan een les samen met mijn Oostenrijkse collega Hubertus Scheidlberger.

Het thema is:

‘Sea Breeze Desire’

Ik verheug me heel erg op het lesgeven samen met Hubertus. Hij is voor mij een inspirerend persoon, die me mee kan nemen in onbegrenste mogelijkheden, en dit geeft me moed. En dat gun ik de mensen die bij me komen dansen ook! Hij  is net terug in Europa na Biodanza te hebben gegeven in India en China. Het thema van deze workshop gaat dan ook over onze wensen. Deze zullen we voelen, ontdaan van al het moeten en culturele conventies. Die geven we mee aan de zilte zeelucht!

Als je ervaring hebt met Biodanza en graag buiten danst laat me dit dan weten (kan per mail op lucialindner@tele2.nl) Soms organiseer ik in de zomer spontaan een workshop in de natuur, afhankelijk van het weer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *