18 januari geen les, 25 januari ‘Moving Forward’

18 januari is er een verdiepingsdag voor docenten van Biodanza, gegeven door een kleinzoon van Rolando Toro die in Zuid-Afrika woont. Ik geef ’s avonds dan geen les, ik zou het wel kunnen, maar wil ook een beetje rekening houden met de dag er na….. Begrenzing, auto-regulatie zijn dingen die ik juist bij Biodanza heb mogen leren, dus luister ik niet automatisch maar wel graag naar een klein stemmetje dat soms zegt ‘Ho Lucia’.

25 januari dansen we verder in het Syndicaat, en het thema van de les heet Moving Forward! Hij is open voor gevorderden en beginners in Biodanza. Kom je voor het eerst biodanza doen, laat het me even weten op lucialindner@tele2.nl of 06 24558217.

Tot dans,

Lucia ElsaTek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *