v.a.7 september: biodanzales in ’t Syndicaat

Vanaf 7 september zal ik wekelijks op maandag biodanza geven in ’t Syndicaat, aan de Nieuwe Molstraat 10, 2512 BK Den Haag. We beginnen om 20.00 uur.  De groep is open voor mensen die nog niet eerder biodanza hebben gedaan en voor mensen met ervaring.
Als je nog niet eerder biodanza hebt gedaan is 7 september een goede gelegenheid om het te komen proberen. We doen biodanza voor het plezier dat we er aan beleven, voor het genieten van onze beweging op muziek van alle tijden en van over de hele wereld.. Het is geen performance art en je hoeft niet te letten op stapjes en wanneer je naar links en naar rechts hoeft. Je wordt hele goede maatjes met je lichaam en je leert ook goed samen dansen; op een speelse manier afstemmen op elkaar.
Als je mee wil doen en je hebt geen ervaring bel of stuur een berichtje naar Lucia op 06 24558217 of mail naar lucialindner@tele2.nl.

IMG_3070_resultaatElsaTek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *