Praktische Info

zaalo3

Biodanza in deze open wekelijkse groep

Iedere maandag om 20.00 uur kun je aan de open biodanzagroep deelnemen in O3 aan de Zaanstraat 25, 2512 TM. De zaal (zie foto)  bevindt zich in het gebouw van een buurthuis/brede buurtschool en ligt op loopafstand van het Centraal Station. Rechts van de deur zit de bel (Deurbel 03 staat er bij). De deur wordt voor je open geklikt.

Bij het dansen is de vloer belangrijk en de muziek. De vloer heeft vloerverwarming en het Bose Sound System is geweldig. Er zitten over het hele plafond boxen in het plafond verwerkt, zodat de muziekgolven gelijkmatig op ons neerdalen.

Het past bij Lucia om biodanza te geven in een buurthuis. Biodanza is voor mij een uit de hand gelopen hobby; ik verdien er niet aan. Om goed te kunnen lesgeven moet ik me bijscholen en ik betaal aan de Buma-Stemra. Je kunt een 10-rittenkaart kopen voor 100 euro, maar als dit veel is kun je met me komen praten. Ik geef standaard korting aan mensen met een Ooievaarspas. De kaart kun je in een periode van 14 weken opmaken.

We beginnen graag om 20.00 uur met dansen. Als je wat eerder komt kun je je in het kleed- en spullenhok achter de zaal verkleden.  Het belangrijkste aan je kleding is dat het lekker zit en dat je er gemakkelijk in beweegt. Deze zaal is lekker warm, en gedurende de workshop beweeg je soms veel en op andere momenten sta je nagenoeg stil. Kleding in laagjes is handig. Na afloop drinken we meestal nog wat samen; dit is geen verplicht nummer. Bij biodanza is overigens weinig verplicht.

Als je ervaring met biodanza hebt kun je gewoon binnenkomen en meedoen. De groep bestaat voornamelijk uit mensen die meer dan een jaar dansen, maar er komen ook nog nieuwe mensen bij. Meld je aan als je nog nooit biodanza heb gedaan, het liefst een aantal dagen van te voren, uiterlijk op vrijdag. Je kunt me bellen, appen of sms-en op 06 24558217 of mailen naar LuciaLindner@tele2.nl.

olifantjeklein

Every monday night we practice Biodanza. The adres is Zaanstraat 25, 2511 TM Den Haag, not far from Central Station. The hall has a  built in Bose sound system in the ceiling and a heating system in the floor. The doorbel is at the right side of the door, you will be opened as you ring. The classes are facilitated in Dutch and English. Please let me know you are coming on 06 24558217. You can call or send a text message. An email is also possible; LUCIALINDNER@TELE2.NL

Toutes les lundis  á partir de 20.00 heures c’est possible de suivre les ateliers de biodanza au centre de La Haye. L’adresse est Zaanstraat 25, 2511 TM, Den Haag, pas loin de Centraal Station. La salle a un système de musique superbe et un chauffage sous sol.  Si tu veux avoir des instructions (on ne parle pas beaucoup au Biodanza) en Francais vous êtes bienvenue. Laissez-moi savoir svp; par telephone, sms, whatsapp ou email. 06 24558217 ou LUCIALINDNER@TELE2.NL.

 

 

3 gedachten over “Praktische Info

 1. Arthur Mac Gillavry

  Ha Lucia
  We hebben elkaar gesproken bij de kerstbiodanza of in Op Hodenpijl. Ik wou eens bij je langskomen en wil graag weten of er in de buurt van de zaal behoorlijk te parkeren valt. Met de trein komen is wat omslachtig.
  Vr. Gr. Arthur

  Reageren
  1. Lucia Lindner Bericht auteur

   Hi Luisa, I just saw your message now! Plse if you have another chance send a message to 06 24558217, that gives a quick answer. And off course you are welcome to try.

   Reageren
 2. Luisa Gorelli

  Lieve Lucia, ik zou graag komen om te voelen als de Biodanza nog goed voor mij is. Praktisch gesproken op maandag werk ik in Wassenaar tot 19.00 … het kan uit lopen … maar als het op tijd ik mag weg gaan, dan zou ik jouw les van 20.00 wel kunnen halen. Morgen (maandag 14/5) werk ik niet in Wassenaar … zou ik dan kunnen komen ? Veel groetjes, Luisa

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.