6 september 2021 open les/opening seizoen

Pfft. Gelukkig is het weer mogelijk te dansen zonder zoom. We waren verbaasd dat het ons zoveel bracht al die weken in de huiskamer; hoe we elkaar toch nog inspireerden. We voelden ons erg verbonden in de dans en andere oefeningen door elkaar aan te kijken. Soms van verder van de camera; soms van dichtbij.

Maar, we mogen weer dansen in onze zaal. Bij mooi weer kiezen we het speeldak van 03; dan staan we even lekker buiten. Op 6 september 19.30 is er een open les waarbij we mensen ontvangen die nog niet eerder biodanza hebben gedaan, of niet eerder in deze groep biodanza hebben gedaan. Probeerders mogen meedoen voor 5 euro; heel fijn als je dit cash meeneemt!

Hoort zegt het voort, Lucia geeft die avond les.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.